Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@11:05:58 GMT

داشتن امنیت شغلی مهمترین خواسته ورزشکاران است

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۲۷۶۷

داشتن امنیت شغلی مهمترین خواسته ورزشکاران است

ایسنا/گیلان دارنده مدال طلای والیبال نشسته پارالمپیک توکیو، با تاکید بر اینکه داشتن شغل یکی از دغدغه‌های ورزشکاران پارالمپیکی است، خاطرنشان کرد: چون مدت زیادی در اردو هستیم داشتن امنیت شغلی یکی از دغدغه‌های ما ورزشکاران است.

در آخرین روز از رقابت‌های بازی‌های پارالمپیک توکیو، تیم ملی والیبال نشسته ایران توانست به تک طلای تیمی این رقابت‌ها دست پیدا کرده و قهرمانی والیبال نشسته در توکیو ٢٠٢٠ را به نام خود ثبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم همیشه فینالیست والیبال نشسته ایران و پرافتخارترین تیم جهان که در هشت دوره حضور قبلی خود در بازی‌های پارالمپیک، همیشه فینالیست بوده و جز در بازی‌های آتن و لندن در شش دوره دیگر قهرمان بازی‌ها را به خود اختصاص داده و مدال طلا را مال خود کرده، برای رسیدن به فینال بازی‌های توکیو در بازی‌های قبلی با قدرت و انگیزه کامل ظاهر شده و همه حریفان(آلمان، برزیل، چین و بوسنی و هرزگوین) را شکست داده بود.

در آخرین شب بازی‌های پارالمپیک، فینال مسابقات والیبال بین تیم‌های ایران و روسیه برگزار شد و تیم ایران با پیراهن سفید و حریف روسی با پیراهن قرمز مقابل یکدیگر قرار گرفتند و در ست اول ایران شروع کوبنده‌ای داشت و با یک اسپک از میثم علی‌پور و یک سرویس موثر با حساب ۲-۰ پیش افتادند.

بعد از چهار ست بازی در برابر تیم روسیه ملی‌پوشان ما با قدرت و شایستگی و با نتیجه ۳-۱ هم برتری خود را بر حریف دیکته کردند و هم مدال طلای والیبال نشسته در پارالمپیک را قطعی کردند.

پای صحبت‌های میثم علیپور نشستیم، این مدال‌آور جوان ۲۳ خرداد سال ۶۸ در بندر انزلی متولد شد و تاکنون موفق شده علاوه بر کسب نشان طلای بازی‌های پارالمپیک ریو ۲۰۱۶، به سه نشان طلا از بازی‌های پاراآسیایی گوانگجو ۲۰۱۰، اینچئون ۲۰۱۴ و جاکارتا ۲۰۱۸ دست یابد.

از دیگر افتخارات علیپور می‌توان به کسب یک نشان طلا و یک نشان برنز از مسابقات جهانی، دو نشان طلا از مسابقات بین‌المللی، سه نشان طلا و یک نشان نقره از مسابقات منطقه‌ای اشاره کرد.

علیپور در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه از سال ۸۴ و به دلیل علاقه‌ای که به والیبال داشتم وارد این رشته شدم و با جدیت تمرین می‌کردم، گفت: قرار شده بود به اردوی نوجوانان دعوت شوم که در سانحه تصادفی که داشتم کلا مسیر زندگی برایم عوض شد ولی باعث نشد که از ورزش دست بکشم و بعد از چهار ماه دوره نقاهت به والیبال نشسته روی آوردم که بعد از سه ماه تمرین با تیم خراسان رضوی برای مسابقات قهرمانی کشوری جوانان امید راهی خرم‌آباد شدیم که در آنجا توانستیم قهرمانی را کسب کنیم و از همانجا استارت تیم ملی شدن من کلید خورد.

این والیبالیست با بیان اینکه همانطور که در لیگ بودیم تقریبا هر ماه اردوی ۱۰ روزه هم داشتیم و چیزی به مسابقات نمانده بود تا اعزام شویم که شاهد شیوع کرونا بودیم، افزود: علیرغم اینکه همه بازیکنان تیم آماده بودند و بعد از این همه تلاش می‌خواستند توان خود را در عرصه رقابت‌ها محک بزنند مجبور شدیم پروتکل‌ها و قرنطینه‌ها را رعایت کنیم.

علیپور اظهار کرد: بیش از یک سال بعد از شیوع کرونا که از تمام اردوها و مسابقات عقب افتاده بودیم و به توپ دست نزده بودیم و واقع تمریناتمان در منزل انجام می‌شد که باعث شده بود تاثیر منفی زیادی روی بازیکنان داشته باشد و وقتی بعد از این مدت دوباره به اردو دعوت شدیم انگار با توپ غریبه بودیم و دلهره داشتیم که بعد از این همه خانه‌نشینی نکند عقب بیفتیم و واقعا کادر فنی در مدت اردو واقعا همت کردند و اعضای تیم را برای مسابقه دوباره ساختند.

این مدال‌آور پارالمپیک، با تاکید بر اینکه تیم قهرمان همیشه قهرمان است ولی ما به دلیل شرایطی که در دوران کرونا داشتیم استرس داشتیم که مبادا به مدال نرسیم و نتوانیم استعداد تیم را رو کنیم، تصریح کرد: با تلاش تک تک بازیکنان تیم توانستیم نتیجه باب میل همه مردم را بگیریم.

علیپور، درخصوص حمایت مسئولان، گفت: هرچند من ورزش را برای دل خودم، خانواده‌ام و مردم و بالا بردن پرچم کشورم انجام می‌دهم ولی کاش مسئولان هم توجه بیشتری به ورزشکاران داشته باشند و با توجه به اینکه برای ورزش قهرمانی داشتن زیرساخت‌ها و فضای مناسب ورزشی ضروری است در این زمینه نیز اهتمام بیشتری صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه داشتن شغل یکی از دغدغه‌های ورزشکاران پارالمپیکی است، خاطرنشان کرد: چون مدت زیادی در اردو هستیم داشتن امنیت شغلی یکی از دغدغه‌های ما ورزشکاران است و در این چند سال که پیگیر شغل بودم مسئولین فقط گفتن که انجام می‌شود ولی تاکنون اقدامی نشده؛ مقام معمظ رهبری در صحبت‌های خود فرمودند که به ورزش معلولین بیشتر رسیدگی کنید، ولی هنوز اقدام جدی صورت نگرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی تیم ملی والیبال نشسته پارالمپیک 2020 توکیو بازی های پارالمپیک یکی از دغدغه والیبال نشسته نشان طلا بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۲۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درددل‌هایی از جنس کارگری؛ دستانی که پاکیزگی را به شهر هدیه می‌دهند

زیبایی و پاکیزگی شهر را مدیون تلاش شبانه‌روزی کارگران زحمتکش شهرداری به‌ویژه پاکبان‌ها هستیم، تلاش‌هایی که گمنامانه و بیشتر در دل تاریکی شهر رقم می‌خورد و فرارسیدن روز کارگر بهترین فرصت برای تقدیر از این تلاش‌ها و یادآوری برای مسئولانی است که باید در جهت بهبود زندگی آن‌ها قدم بردارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، روزش را با الهی به امید تو شروع می‌کند و به محل کار رهسپار می‌شود، پس از پوشیدن لباس نارنجی‌رنگش ابزار کارش را که تنها یک گاری و جارو است، بر می‌دارد و هم‌گام با شهروندان در کوچه پس کوچه‌های شهر قدم می‌زد تا زباله‌ای را که بر زمین می‌ریزد، جمع کند تا مبادا بوی نامطبوع زباله مشام شهروندی را بگیرد، مبادا کودکی با دست زدن به زباله‌ای بیمار شود، مبادا مسافری به شهر بیایید و شهر را کثیف ببیند.

قامتش خم می‌شود و دستش پینه می‌بندد تا همشهریان و مسافران، شهر را با چهره تمیز و پاکیزه نظاره کنند، برخی مواقع خسته می‌شود از این شغل طاقت‌فرسا اما عشق خدمت به مردم باعث می‌شود فردا دوباره با انرژی کارش را شروع کند، کارش سنگین است و امنیت شغلی هم ندارد، درآمدش هم کفاف زندگیش را نمی‌دهد و برخی مواقع خجل‌زده و شرمسار از زن و فرزندش عرق شرم بر پیشانی‌اش می‌نشیند اما گرمای طاقت‌فرسا و کار سنگین را بهانه می‌کند برای این عرق شرمی که بر صورت دارد.

دستانش را که ببینید ترک‌ها و پینه‌های زیادی را می‌بینی و بر پیشانی هم چین‌هایی نشسته است که از گذر عمر خبر می‌دهد، درحالی که به جارویش تکیه کرده است، می‌گوید: «دوره کودکی و نوجوانی آرزو داشتم برای خودم کسی شوم و برووبیایی داشته باشم اما حالا با این دستان پینه بسته فقط در حال بدو بدو هستم تا شکم زن و فرزندم خالی نماند.»

دلش از روزگار و این وضعیت اقتصادی پر بود اما به او امیدواری دادم که روز کارگر نزدیک است و قطعاً مسئولان فکری برای افزایش درآمدتان می‌کنند اما ناامیدانه جوابم داد از این روزها زیاد آمده و رفته است اما خبری از تقدیر و تشکر و افزایش درآمد نیست و ایجاد امنیت شغلی نیست که نیست و دوباره صدای خش خش جارویش فضا را پر می‌کند و راهش را ادامه می‌دهد.

زحمت کارگران را نادیده نگیریم

یکی از کارگران شهرداری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری، از سختی شغل‌اش می‌گوید: نیروی حجمی یا شرکتی هستیم که امنیت شغلی نداریم هر لحظه ممکن است از کار بیکار شویم.

وی گفت: تعطیلی نداریم چون نمی‌توانیم شهر را تعطیل کنیم و نظافت انجام ندهیم یا نمی‌توان زباله را روی زمین نگه داشت و جمع نشود.

این کارگر شهرداری بیان می‌کند: اگر کمی شهروندان همراهی کنند و شهر را تمیز نگه دارند و یا زباله کمتری روی زمین بریزند و شب‌ها زباله خود را سر وقت بیرون بگذارند ما هم می‌توانیم با خستگی کمتر در کنار فرزندانمان بمانیم.

یکی دیگر از کارگران شهرداری نیز به خبرنگار ایمنا می‌گوید: کار در شهر به قدری سخت و دشوار است که هر بار دعا می‌کنم کاش مردم کمی هم هوای ما را داشتند اما برخی از مردم انگار که ما را نمی‌بینند و اصلاً به این فکر نمی‌کنند که ما هم خسته می‌شویم و کمی مراعات حال ما را بکنند.

وی ادامه می‌دهد: حقوقمان کم و کارمان زیاد است. انتظار داشتیم مسئولان در وزارتخانه و جاهای بالاتر فکری به حال ما کنند با این وضعیت سخت اقتصادی و گرانی ما هم در پرداخت اجاره خانه و تأمین مایحتاج زندگیمان مانده‌ایم.

فعالیت ۲۶۰ نیروی خدمات شهری در شهرکرد

محمدرضا محمدیان معاون خدمات شهری شهرداری شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار می‌کند: در حال حاضر حدود ۲۶۰ نیروی خدمات شهری در حوزه نظافت و جمع‌آوری زباله در سطح شهر فعال هستند که کار و تلاش این کارگران عزیز در پیشرفت و آبادانی شهر و کسب رضایت شهروندان نقش به‌سزایی دارد و به کمک آنها می‌توان به اهداف شهرداری دست پیدا کنیم

وی می‌افزاید: اکثر نیروهایی که در مجموعه شهرداری حضور دارند، کارگران هستند و بزرگترین دغدغه مجموعه مدیریت شهری هم معیشت آنها است.

محمدیان پاسداشت کرامت و منزلت کارگران را امری ضروری می‌داند و تاکید می‌کند: تلاش کردیم تا بتوانیم حق و حقوقات کارگران را به صورت کامل پرداخت کنیم و در راستای تحقق فرمایشات رهبر انقلاب (مدظله‌العالی) و اجرای قانون در خصوص کارگران گام برداریم.

معاون خدمات شهری شهرداری شهرکرد می‌گوید: طبق قانون روز کارگر تعطیل است اما با توجه به اینکه شهر یک موجود زنده است و نمی‌توان جمع‌آوری زباله و نظافت شهر را یک روز هم تعطیل کرد، بنابراین کارگرانی که در این روز سرکار حاضر شوند برابر قانون هزینه تعطیل کاری آن‌ها توسط شرکت مربوطه پرداخت خواهد شد.


به گزارش ایمنا، قطعاً ادارات و متولیان امر از جمله اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تدارکاتی برای روز کارگر دیده‌اند اما هیچ جشن و برنامه و مراسمی بهتر و ماندگارتر از ایجاد امنیت شغلی برای کارگران نیست.

اگر هر مسئولی فرمایشات رهبر انقلاب (مدظله‌العالی) را سرلوحه و اولویت کاری خود برای کارگران قرار دهد، قطعاً و بدون شک هم کارگران امنیت شغلی پیدا می‌کنند و هم در تحقق شعار سال می‌توان از این ظرفیت عظیم بهره‌مند شد و در راستای جهش تولید گامی بزرگ برداشت، ایشان مهم‌ترین ویژگی طبقه کارگر را مایه گذاشتن از جسم و جان خود برای پیشرفت و آسایش کشور دانسته‌اند و فرمودند: «کارگران ستون فقرات یک جامعه هستند که در صورت نبود یا ضعف آنها، کشور فلج خواهد شد … اگر قشر کارگر از امید و رفاه و امنیت شغلی برخوردار باشد، حرکت کشور در مسیر پیشرفت سریع‌تر و آسان‌تر خواهد شد»

کد خبر 747707

دیگر خبرها

  • اصلاح قانون کار امنیت شغلی کارگران، بزودی
  • درخشش ورزشکاران استان کرمان با ۳ قهرمانی لیگ برتر
  • لایحه «امنیت شغلی» قانونی مضاعف و غیرکارشناسی
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۱ اردیبهشت
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • دلالان در پی حذف ماده ۲۷ قانون کار هستند
  • افزایش ۳۵ هزار نفر به لیست بیمه شدگان اجباری مرکزی
  • درددل‌هایی از جنس کارگری؛ دستانی که پاکیزگی را به شهر هدیه می‌دهند
  • توضیحات وزیر کار درباره حق مسکن کارگران
  • توضیحات وزیر تعاون درباره حق مسکن کارگران